Новий інструмент пошуку партнерів на порталі учасника Горизонт 2020

Повідомляємо, що Європейська Комісія запустила новий інструмент пошуку партнерів для участі у конкурсах програми «Горизонт 2020». Тепер інструмент пошуку Partner Search є частиною Порталу учасника Participant Portal, а запити на пошук партнерів відображуються безпосередньо на сторінці топіку. Як це виглядає на Participant portal.

Детальні інструкції щодо користування інструментом доступні за посиланнями:

Увага! Відповідати на запити інших учасників можуть усі користувачі (необхідно бути зареєстрованим на Participant Portal!!!), а створити запит на пошук партнеру – тільки Авторизовані представники організацій (LEARs), або адміністратори аканту організації (якщо статус PIC – validated), або само зареєстровані користувачі (якщо статус PIC – declared). Процедура отримання PIC докладно описана на сайті НКП програми Горизонт 2020 в Україні за напрямком “Розумний, екологічно чистий та інтегрований транспорт”.

Звертаємо Вашу увагу також на те, що цей новий інструмент замінив інструмент Пошуку партнерів на CORDIS! Всі профілі, раніше створені на CORDIS, більше не доступні.
f_H2020