Зустріч Прем’єр-міністра України з Президентом Ради та Генеральним секретарем ICAO

На високопоставленій двосторонній зустрічі, яка відбулася 1 листопада 2017 року в штаб-квартирі ICAO (International Civil Aviation Organization), Монреаль Канада, Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман, Голова Ради ICAO, д-р Олумуйіва Бенард Алі та Генеральний секретар ICAO доктор Фан Лю висловили свою відданість продовженню співробітництва в напрямку підвищення безпеки та безпеки міжнародної аеронавігації в Європейському та Північноатлантичному регіонах ІСАО EURNAT (European and North Atlantic Regional Office).

У дискусії взяли участь посол України в Канаді пан Андрій Шевченко, пан Степан Кубів, перший віце-прем’єр-міністр України, міністр економічного розвитку і торгівлі Олександр Саєнко, міністр Кабінету Міністрів України. Пан Юрій Іванович Кордянін, віце-президент Державного підприємства “Антонов”, також супроводжував делегацію України.

Прем’єр-міністр подякував ІСАО за допомогу в розвитку авіації в Україні та наголосив на бажанні України надалі сприяти роботі ІСАО в регіоні. Голова Ради ІСАО та Генеральний секретар висловили вдячність Україні за підтримку ініціатив ІСАО Прем’єр-міністру, як на регіональному, так і на глобальному рівні. Нещодавнє підписання Меморандуму між ІСАО та Національним авіаційним університетом було підкреслено всіма як чудова ілюстрація в цьому відношенні. На нараді Україна підтвердила свою участь у майбутньому Глобальному Саміті Наступного Покоління Авіаційних Спеціалістів, що відбудеться 27 – 28 листопада 2017 року в ІСАО.

На знімку зліва направо: пан Андрій Шевченко, Посол України в Канаді; Доктор Фан Лю, Генеральний секретар ІСАО; Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман; Д-р Олумуйіва Бенард Аліу, президент Ради ІСАО; Перший віце-прем’єр-міністр України, міністр економічного розвитку і торгівлі Степан Кубів; Віце-президент ДП “Антонов”, пан Юрій Іванович Кордянін; а також старший співробітник ІКАО з питань зовнішніх відносин та юрист Бенуа Верхаген.
АвіаціяБезпекаНавчання