Зустріч з представником ДІФКУ щодо інвестиційної діяльності НАУ

12 вересня у Національному авіаційному університеті (НАУ) відбулась зустріч представників університету з Державної інноваційної фінансово-кредитної установи (ДІФКУ). Сторони були представлені: з боку НАУ – першим проректором Ігорем Миколайовичем Довбанем, з боку ДІФКУ – начальником відділу підтримки інноваційних проектів Підлісною Яною Вікторівною.

Діяльність ДІФКУ направлена на здійснення фінансової підтримки суб’єктів господарювання різних форм власності в рамках державної інноваційної політики. Зокрема, організація займається фінансуванням за  рахунок власних та залучених коштів, у тому числі іноземних, науково-технічних і маркетингових досліджень, конструкторсько-технологічних та інших проектних   робіт, науково-технічного  пошуку, а також за погодженням з Кабінетом Міністрів   України, інноваційних та інвестиційних проектів і програм,  спрямованих на впровадження у виробництво прогресивних науково-технічних  розробок і технологій.

Співпраця з ДІФКУ, що є спеціалізованою небанківською установою, яка виконує важливі функції надання частки інвестиційного внеску та державних гарантій інвесторам, є ключовим питанням у забезпеченні науково-технічного розвитку НАУ та залученні грантових коштів для стимулювання і розвитку винахідництва. Це потребуватиме комплексу організаційних, технічних та правових заходів,  спрямованих на створення умов, що сприяють залученню та збереженню інвестицій, ефективній діяльності університету, як об’єкту інвестування та реінвестування, а також гарантування захисту законних прав та інтересів інвесторів.

t_NAUt_SFIIНовина