Cтартувало голосування за проєкти Громадського Бюджету міста Києва

Перед вами проєкти Громадського бюджету м. Києва на 2021, підготовлені об’єднаною командою Проєктного офісу і NAUHUB Національного авіаційного університету.

За правилами цього конкурсу:

  • Лише кияни допущені до голосування і своїми голосами вирішують, який з поданих проєктів достойний права на реалізацію.
  • Кожен має право віддати свій голос лише за п’ять проєктів.
  • Голосування триває менше місяця: із 17 серпня 2020 і до 15 вересня 2020.

Власне голосування досить необтяжливе. Але заради вашої зручності витратьте 1 хвилину вашого часу і перед голосуванням ознайомтеся з порядком реєстрації і голосування тут відеоролик на 1 хвилину.

Про що наші проєкти? Про покращення стану навколишнього середовища нашого міста, про посилення його привабливості як для місцян, так і гостей, про інноваційний розвиток Києва. Окрім цього, кожен з наших проєктів спрямований на участь в їхній реалізації нашої університетської спільноти:

Прошу вас проголосувати за наші проєкти. Також, можна передавати цей заклик вашим колегам і студентам з проханням додати свої голоси за ці проєкти. Наші проєкти відкриті, тому для всіх охочих взяти участь у їхній подальшій реалізації двері завжди відчинені – наші контакти за посиланням знизу.

Від тепер все у ваших руках!

Олег Бондаренко

лідер проєктів 602, 724, 867

керівник проєктного офісу НАУ

bit.ly/oleghbond