Загальноукраїнський семінар “Авіаційні дослідження у програмах ЄС – можливості для України”

У четвер, 25 січня, в м. Києві на базі ДП «Антонов» в рамках проектів “RADIAN“, AERO-UA та НКП «ТРАНСПОРТ» відбувся спільний інформаційно-практичний семінар “Авіаційні дослідження у програмах Європейського Союзу – можливості для України” для представників українських університетів, дослідницьких організацій, промисловості і малого бізнесу.

Організатори:

Метою було зібрання експертів в області авіаційних досліджень, розробок, виробництва та експлуатації авіаційної техніки та спільно з ними в ході обговорень виявити бар’єри для ефективної співпраці Україна-ЄС в галузі авіації в рамках нових пріорітетів робочої програми «Горизонт 2020» на 2018-2020 роки і не тільки.

Варто зазначити, що співпраця з Національним авіаційним університетом, як закладом, що має потужну навчально-наукову базу в авіаційній галузі, державним авіаційним підприємством “АНТОНОВ” -українським авіабудівним концерном з розробки, виробництва і ремонту літаків є високопріорітетною в рамках отримання фінансування в програмі «Горизонт 2020», а також участі та підготовці проектних заявок у конкурсах, програмах та технологічних ініціативах.

ПРОГРАМА ПОДІЇ

f_H2020Подія