Конкурси стартап та інноваційних проектів МОН

Міністерство освіти і науки України оприлюднило оголошення про відкриття прийому заявок на конкурси стартап та інноваційних проектів їх приймають до 28 лютого, а переможців визначать у травні на всеукраїнському фестивалі інновацій (деталі на сайті МОН та за оголошенням).

Участь у Конкурсі стартап проектів можуть взяти роботи, представлені вишами, науковими установами національних академій наук або міністерств, а також закладами профосвіти. Проекти мають бути спрямовані на пошук бізнес-моделі, що дозволить швидко вийти на ринок та масштабувати новостворені продукти/послуги. Стадія готовності проекту – не менш як прототип.

Щодо конкурсу стартап проектів

Конкурс проходитиме за двома напрямами: Hardware стартапи та Software стартапи (IT – стартапи).
Заявки на конкурс приймаються до 18:00 28 лютого 2019 року.
Щоб долучитися до Конкурсу, необхідно заповнити онлайн-форму за посиланням: https://goo.gl/MU1zDc
Опис проекту потрібно надсилати додатково на електронну пошту: directorate.innovation@gmail.com (в темі листа зазначити: Конкурс стартапів _ Назва вашого стартапу).

Окрім цього, до 30 квітня 2019 року для фіналістів проведуть додатковий тренінг щодо підготовки презентацій проектів українською та англійською мовами у фіналі конкурсу.

Участь у заході безкоштовна. Однак витрати на відрядження покриваються за рахунок учасників.

Контактний телефон: + 38 (044) 287 82 17, звертатись до Олени Харіної (kharina@mon.gov.ua) або Юлії Лихачової (yulia.lykhachova@mon.gov.ua).

Щодо конкурсу інноваційних проектів

Участь у конкурсі можуть взяти проекти, які представлені закладами вищої освіти, науковими установами національних академій наук або міністерств, а також закладами професійної (професійно-технічної) освіти та спрямовані на створення й реалізацію інноваційного продукту. Інноваційний проект має містити у собі такі структурні елементи: визначені цілі та задачі; комплекс конкретних досліджень і розробок; економічне, ресурсне та організаційне обґрунтування. До участі у конкурсі допускаються проекти на стадії готовності не менш як дослідний зразок.

Заявки на конкурс приймаються до 18:00  28 лютого 2019 року.
У разі зацікавленості та для підтвердження участі у Конкурсі інноваційних проектів в рамках Всеукраїнського фестивалю інновацій – 2019, просимо заповнити гугл-форму за посиланням: https://goo.gl/Qr6Wg8

Участь у заході безкоштовна. Витрати на відрядження покриваються за рахунок учасників.

Контактний телефон: + 38 (044) 287 82 17 або +38 (044) 287 82 16, звертатись до: Андрія Петровського, petrovskyy@mon.gov.ua та Миколи Вольвача, volvach@mon.gov.ua

Щодо навчального тренінгу з інноваційної діяльності

У разі зацікавленості та для підтвердження участі у навчальних тренінгах, спрямованих на розвиток навичок в сфері інноваційної діяльності, в рамках Всеукраїнського фестивалю інновацій – 2019, просимо заповнити гугл-форму за посиланням:  https://goo.gl/XMFLW1

У межах фестивалю також відбудуться інші заходи, докладніше можна дізнатися на сторінці: https://mon.gov.ua/ua/2019-rik-festival-innovacij

f_MinOsvityITІнфо