Перспективи проектного управління в НАУ

Вже біля півроку проектний офіс НАУ успішно використовує у своїй діяльності веб-платформу з управління завданнями і проектами Freedcamp.

Freedcamp – це сучасна багатофункціональна веб-платформа для спільної роботи і ефективного управління численними завданнями і проектами. Freedcamp надає початковий безкоштовний тарифний план для необмеженої кількості користувачів.

На початку взаємодії з компанією команда проектного офісу НАУ зробила переклад інтерфейсу Freedcamp українською. З подальшим розвитком взаємодії зрештою в середині червня 2019 року представники Університету і компанії уклали перший Меморандум про взаєморозуміння та співпрацю.

Зрештою через місяць Меморандум був скріплений підпісами ректором НАУ Володимиром Ісаєнком і директором та засновником компанії Freedcamp Ангелом Граблєвим.

Що дає Меморандум сторонам

  • Компанія Freedcamp надає Університету найвищий тарифний план «ENTERPRISE» на безоплатній основі на необмежену кількість користувачів.
  • Компанія може утворювати окремі проекти і проектні команди із залученням працівників і студенства НАУ з метою розвитку і вдосконалення власне програмного забезпечення Freedcamp.
  • НАУ отримує можливість розробки і запровадження навчальних тренінгів, курсів, програм тощо з проектного управління на базі програмного забезпечення Freedcamp
  • НАУ береться підтримувати актуальним український переклад інтерфейсу користувача і адміністратора програмного забезпечення Freedcamp.

Як розпочати власну проектну діяльність

Прямо зараз будь-який працівник або студент НАУ може абсолютно безкоштовно відкрити обліковий запис у Freedcamp для себе, а також для членів своєї команди і почати його використовувати задля ефективного і, головне, успішного виконання своїх завдань і проектів.

Підключення до Freedcamp в Університеті запроваджується через облікові записи університетського сервісу Google G Suite. Принагідно варто зазначити, що серед іншого неоціненною перевагою університетського сервісу G Suite є необмежений поштовий і дисковий простір на Гугл Диску!

Доступитися до університетського проектного простору NAU-Prosteer на базі Freedcamp можливо за адресою https://nauprof.freedcamp.com.

НАУНовина